Openbare voorstelling Stress Les(s)

ma 16 sep. ’24

Op woensdag 16 oktober is jong en oud welkom bij de openbare Theater in de Klas voorstelling Stress Les(s) van regisseur Talla Dirkzwager in Theater de Bordenhal in Maastricht. Een exclusieve kans om de klassenvoorstelling bij te wonen. Stress Les(s) – een coproductie met Het Laagland - is gemaakt voor het middelbaar onderwijs en wordt dit theaterseizoen in de klaslokalen gespeeld.

Ieder seizoen maakt Toneelgroep Maastricht samen met het jeugdtheatergezelschap Het Laagland een klassenvoorstelling voor het middelbaar onderwijs. Een jonge maker gaat aan de slag met een thematiek dat jongeren bezighoudt, kiest een schrijver voor de tekst en maakt samen met jonge acteurs een voorstelling die een theaterseizoen lang gespeeld wordt in de klaslokalen van de middelbare scholen in Limburg.

Dit jaar is het de beurt aan Talla Dirkzwager en haar voorstelling Stress Les(s). De tekst is van Aron Goossens. In het klaslokaal zie je acteurs Judith Schuur & Sam Verhaeren.

De openbare voorstelling van Stress Les(s) is op woensdag 16 oktober om 20 uur gratis te bezoeken in Theater de Bordenhal in Maastricht. 

Meer info en gratis tickets